mobile icon

Guy's Naaicentrum

facebooklogo naaicentrum pintrest naaicentrum
 • Uitgebreide solden bij Guy's Naaicentrum!

  Ook bij ons kan je genieten van mooie soldenaanbiedingen! Er zijn verschillende aanbiedingen, op tal van (demo)machines, uitlopende kwaliteiten breiwol, stoffen, onze collectie messen en messenblokken van Zwilling,...

 • Onze beste wensen voor al onze klanten!

  Onze klanten bedanken we voor het zeer talrijke vertrouwen, en wensen we een prettige Kerst en een gelukkig en gezond 2018!

  2018 wordt een zeer spannend jaar, met de opening van onze volledig nieuwe en aanzienlijk grotere winkel in augustus 2018, direct naast onze huidige winkel! 

 • Ontdek de nieuwste Janome naaimachine: de Janome Memory Craft 6700P

  Ontdek bij ons dit sterke werkpaard onder de naaimachines - met een naaisnelheid tot 1200 steken per minuut, het geavanceerde AcuFeed Flex boventransport en uitstekende prestaties op alle soorten stoffen, verlegt de Janome Memory Craft 6700P de grenzen van wat een naaimachine kan.

  Lees er hier meer over.

 • Semi-professionele gebruik(st)ers: opgelet!

  Ben je (semi-)professioneel gebruik(st)er, naai je echt heel veel, heb je een kleding- of gordijnenzaak, doe je retouches, doe je een andere activiteit waarbij je je machines intensief gebruikt en de hoogste eisen stelt aan je machines ? Neem dan een kijkje op onze website, onder "Semi-professioneel", en kom langs om jouw nieuwe werkpaard uit te proberen!

 • Naaimachinetrolleys en tassen, naaidozen - breitassen - handwerktassen

  Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid ? Kom dan langs in onze winkel en snuister (bijvoorbeeld) tussen onze naaidozen, breitassen, handwerktassen, naaimachinetassen en - trolleys! Of kijk voor een voorproefje eens op deze pagina.

 • Ontdek bij ons de nieuwste Babylock overlock- en coverstitchmachines!

  De Babylock Enspire en Cover Stitch machines van Babylock zijn bij ons uit voorraad leverbaar! Deze kwaliteitsmachines uit Japan blinken uit door hun uiterst eenvoudige bediening, makkelijke bedrading en uitstekende prestaties op elk type stof.

  Lees er hier meer over.

 • Klanten getuigen...

  "Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop." - Esmeralda B., Verrebroek

  Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Over ons

De winkel waar je écht alles vindt: naaimachines, naai- en borduurmachines, borduurmachines, overlockmachines, coverlockmachines én tal van andere producten. Je vindt bij ons ook een enorm groot aanbod aan naaigerei, topkwaliteit breiwol, modieuze stoffen, patchworkstoffen, (semi-)professionele strijkapparatuur, knopen, borduurpakketten, alles voor handwerk, en zoveel meer dan we hier kunnen vermelden... Echt alles, van A tot Z, om creatief aan de slag te gaan, met uitstekend advies!

Guy's Naaicentrum, zoveel meer dan alleen naaimachines!


Adres

Roodkruisstraat 98
9220 Hamme
052/47.18.05
info@guysnaaicentrum.be


Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag:

9-12h & 13.30-18h.

Zaterdag:

9-12h & 13.30-17h.

Zondag & maandag gesloten.


Over welke categoerieën wilt u informatie ontvangen?

Neem er minstens één.


Breien / haken

Naaien

Borduren

Quilten

Handwerk


×